Last Viewed
Bewaard
Meensesteenweg 86
Kortrijk 8500
België
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Nieuwe MINI's
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Tweedehands
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Service
Ma - Vr 09:00 - 12:00
Za 09:00 - 12:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Ma - Vr 13:30 - 18:30
Za 13:30 - 17:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten

MEET THE MINI FAMILY.

MINI Family

 

Vind de MINI die perfect bij je past. Ben je op zoek naar een handige stadsauto of een SUV? Kies je resoluut voor elektrisch rijden? Kom je graag uiterst sportief voor de dag? Welke keuze je ook maakt: je MINI past bij jou, zoals jij bij MINI past. En de iconische uitstraling van MINI? Die wordt standaard meegeleverd. Ontdek hier het gamma.

MINI 3-DEURS.

dam Image

explore more corners.

De iconische MINI 3-deurs is sneller, pittiger en leuker dan ooit. Deze auto staat symbool voor snelheid, veel grip en een steengoede wegligging. Hij is slim, heeft een eigen karakter en goede manieren. Jouw perfecte partner. De MINI voelt zich thuis in de stad en heeft een betere uitrusting dan ooit. Wacht dus niet langer en maak hem de jouwe. Alles wordt er nog leuker door.

 

Beschikbaar vanaf €21.250

MINI 5-DEURS.

dam Image

GELIJKEND. VERTROUWD. MAAR ANDERS.

Het originele stijlicoon – nu in aangepaste vorm voor modern stadsgebruik. De betrouwbare 5-deurs hatchback voegt aan het beroemde MINI karakter achterdeuren, extra hoofdruimte en meer beenruimte toe. Zo verandert hij overal ter wereld het aanzien van steden, wegen en parkeerplekken. De mogelijkheden om hem te personaliseren zijn vrijwel onbeperkt. Je krijgt er meer ingestopt zonder gevolgen voor de wendbaarheid en wegligging waar MINI bekend om is.

 

Beschikbaar vanaf €22.050

Cabrio

MINI CAbrio.

OPENT PERSPECTIVEN.

In de sportieve MINI Cabrio draait het om de reis, niet om de bestemming. Hij heeft dan ook veel te bieden: unieke features, veel pit, een strakke wegligging, een enorme vrijheidsbeleving en alle ruimte om hem te personaliseren. Het is een auto die de zintuigen prikkelt en waarin je volop van het leven geniet – met als bonus een stijlvolle uitstraling met geopend dak. Ervaar zelf de legendarische MINI kartwegligging. Maak elke dag en elke weg geweldig.

 

Beschikbaar vanaf €25.750

Mini Clubman.

OPEN MEER DEUREN MET DE NIEUWE MINI CLUBMAN.

Het wachten is voorbij. Sta ons toe de meest verfijnde, veelzijdige – en ruime – MINI ooit gemaakt aan jou voor te stellen. Zodra je achter het stuur zit, opent de nieuwe MINI Clubman meer deuren naar spannende nieuwe horizonten.


Met vijf zitplaatsen en zes deuren biedt de MINI Clubman u de gelegenheid bepakt en bezakt op reis te gaan. De royale bagageruimte kan worden uitgebreid tot 1250 liter, wat nog meer ruimte oplevert om al uw plannen uit te kunnen voeren. Terwijl de (optionele) sublieme ALL4 vierwielaandrijving ervoor zorgt dat je de auto onder alle omstandigheden onder controle kunt houden – waardoor dit de perfecte auto is voor alle behoeften en alle seizoenen.

 

Beschikbaar vanaf €25.400

https://www.mini.be/nl_BE/home/range/mini-countryman.html

MINI COUNTRYMAN.

MAAK RUIMTE VOOR MEER AVONTUREN.

De zeer veelzijdige MINI Countryman heeft plaats voor vijf, is comfortabeler dan ooit en ontworpen om alles aan te kunnen wat je bij je rit tegenkomt. Van naar de stad tot de bergen in gaan, zijn krachtige motoren en optionele ALL4 vierwielaandrijvingssysteem zorgen dat alles moeiteloos verloopt. Haal alles uit het leven met de grootste en ruimste MINI die klaar is voor alle avonturen. Kijk hoe alle wegen opengaan – in je hoofd, op de weg en verder. Waar leid je inspiratie je heen?

 

Beschikbaar vanaf €27.150

dam Image

MINI john cooper works.

de krachtigste mini ooit.

Legendes rollen niet kant-en-klaar uit de fabriek. Legendes creëren zichzelf. Het verhaal van John Cooper Works begon in de jaren 60, met een van de meest spectaculaire overwinningen in de motorsport. 

 

De John Cooper Works-modellen van vandaag zijn niet alleen gebaseerd op deze legende, ze vormen het volgende hoofdstuk.

 

Met de John Cooper Works wordt rijden in een MINI nog leuker, en net zo opwindend als racen. Van speciale tuning-instrumenten en accessoires tot exclusieve limited edition-modellen, de John Cooper Works-badge staat garant voor een buitengewone race-ervaring.

 

Beschikbaar vanaf € 34.650

MINI Countryman PHEV 2020

MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4.

VOOR EEN GELADEN RIT.

Omarm het uitzonderlijke. De nieuwe MINI Cooper SE Countryman ALL4 beteugelt de kracht van elektriciteit voor een spannende, maar duurzame rij-ervaring. Met zijn doordachte ontwerp en nauwkeurige engineering is hij in staat alles wat je dacht te weten over hybride rijden in twijfel te trekken. Hij zorgt voor de perfecte verdeling tussen kracht en efficiëntie zodat jij profiteert van de voordelen van beide aandrijvingen.

 

Beschikbaar vanaf € 41.450

mini electric

MINI Electric.

Een coup de foudre na de eerste rit.

De vonk tussen jou en de MINI Electric slaat meteen over bij de eerste rit. Omarm het onverwachte. Ervaar nieuw plezier. De eerste volledig elektrische MINI luidt een opwindende evolutionaire stap in, waarmee de handling als een kart en het iconische MINI design worden samengebracht. Schakel om naar een nieuwe elektrische urban lifestyle.

 

Beschikbaar vanaf € 33.500

Heb je de MINI van je dromen gevonden?

Altijd gedroomd om een nieuwe MINI op je oprit te hebben? Vraag dan nu al vrijblijvend een offerte aan voor je toekomstige MINI via onderstaande knop.