MONSEREZ

Last Viewed
Bewaard
Meensesteenweg 86
Kortrijk 8500
België
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Nieuwe MINI's
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Tweedehands
Beschikbaar
Niet beschikbaar
Service
Ma - Vr 09:00 - 12:00
Za 09:00 - 12:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten
Ma - Vr 13:30 - 18:00
Za 14:00 - 17:00
Zo Gesloten
Feestdag Gesloten

ESI Path--> /apps/settings/wcm/designs/minidigital-white.clientlibinclude.categories__business%3F%3Fdealerlocator%3F%3Fpublish.mode__css.async__.onload__.js

mini salon

STRAFFE MINI’S VOOR STRAFFE SALONPRIJZEN.

Altijd al gedroomd om een nieuwe MINI op je oprit te hebben? Dan is nu hét moment om je slag te slaan op ons MINI Monserez Salon. Want tot 31 januari 2021 scoor je je droom-MINI voor een straffe salonprijs. Een MINI Electric voor €345* per maand of een 100% fiscaal aftrekbare MINI Countryman PHEV voor €380 per maand*?

 

Onze saloncondities wil je echt niet missen. Kom dus snel langs onze showroom. Liever in het weekend langskomen? Dat kan zeker en zelfs op zondag, want ook op 17, 24 en 31 januari zijn wij geopend. Geen zorgen: alles verloopt veilig en volgens de maatregelen.

*Exclusief BTW, huur voor professionelen.

MEET THE MINI FAMILY.

MINI Family

Achter het stuur ontdek je pas de ware uitstraling van een MINI. Ontdek ons gamma en boek een testrit met de MINI van je dromen.

Je MINI is pas echt van jou als je hem uitrust met alle functies en opties die voor jou belangrijk zijn. Benieuwd hoe jouw MINI eruit ziet? Configureer hem hier.

mini afspraak

Praat met een verkoper.

Service afspraak.

Een proefrit met de MINI van je dromen.

 

 

 

 

ONZE AANbiedingen.

https://shop.mini.be/nl

STIJLVOL GESCHENK.

Koop je voor minstens € 350 MINI Accessoires of Lifestyle? Dan krijg je een gratis geschenk. Kies uit de MINI Duffle Bag t.w.v. € 65 of de MINI Countryman RC 1:14 t.w.v. € 60.

MINI insurance

SLIM VERZEKERD MET MINI INSURANCE.

Tip: sluit je MINI Insurance contract af tijdens de salonperiode. Want dan krijg je van ons een voucher van € 100 voor MINI Accessoires en Lifestyle. Benieuwd naar alle voordelen van MINI Insurance?

 

 

 

Nieuws & Events.

Ontdek de meest recente MINI nieuwtjes in een oogopslag.

dam Image

De MINI Monserez Magazine

De 4de editie van het Monserez MINI Magazine is vanaf nu beschikbaar. Ontdek de laatste nieuwigheden van uw concessie en de nieuwe modellen van MINI. Veel leesplezier!

 

 

Heb je de MINI van je dromen gevonden?

Altijd gedroomd om een nieuwe MINI op je oprit te hebben? Vraag dan nu al vrijblijvend een offerte aan voor je toekomstige MINI via onderstaande knop.